Gratis Condooms bestellen

Condooms gratis ontvangen op het internet.

Condooms gratis ontvangt regelmatig e-mails met de vraag: Kan je mijn “gratis”condoom abonnement stilzetten.

Blijkbaar hebben deze mensen een abonnement afgesloten bij een website te vinden onder de zoekterm: Gratis condooms.

Deze websites bieden je gratis condooms aan voor maar 1 euro. Vervolgens zit je daarna vast aan een maandelijks abonnement. In de kleine letters staat dat je hebt getekend voor een maandelijks condoom abonnement: Je betaalt €5,95 voor slechts 10 ambassador condooms. Dit is natuurlijk erg duur. Deze condooms kan je al voor de helft aanschaffen. Wil je het contract ontbinden, dan betaal je daar €12,95 voor. LET OP EN TRAP NIET IN DEZE VAL.

Op vele websites zijn al initiatieven gestart tegen deze misleidende praktijken (met al meer dan 500 reacties van opgelichte mensen): http://www.consumentenbond.nl/actueel/nieuws/2014/meer-dan-500-klachten-over-online-product-service/.

Mocht je ook gedupeerd zijn door deze praktijken, meld dit dan aan op de website klachtencompas.nl. Je abonnement zal dan worden gestopt door de organisatie.

Gratis condooms door enquetes in te vullen

Gratis condooms ontvangen door het doen van enquetes. Dit klinkt leuk, als je ervan houdt uren lang enquêtes in te vullen voor 3 gratis condooms (drie keer sex, die condooms zijn er binnen een week al doorheen). Deze condooms zijn ter waarde van: maximaal €1,50.

Gratis condooms bij je bestelling

Omdat we toch wel erg van sex houden en van ons leven. Kiezen we voor de voordeligste condoomshop die we konden vinden op het internet. Je krijgt er al 30 voor €7,95. Daarnaast krijg je er gratis samples bij. Wij kiezen dan toch maar voor de betaalde optie. Omdat we van ons leven houden en van vele sexpartijen :D! Hier vonden wij de goedkoopste condooms met gratis samples: www.condoomgigant.nl

Succes met de zoektocht allen, kies waar voor je geld en bescherm je lichaam