Gratis condooms bestellen

Gratis condooms bestellen

Bestel Condooms gratis is een initiatief van Condoomgigant. Via deze weg dragen wij ons steentje bij aan veilige seks en de bescherming van velen! Wij steunen met onze gratis condooms, Stop aids now om niet alleen in Nederland een verschil te kunnen maken in de strijd tegen deze ziekte, maar ook wereldwijd. Dit doen zij door voorlichting en verstrekking van voorbehoedsmiddelen.

Condooms gratis? Wil jij dat ook? bekijk hier hoeveel gratis condooms jij kunt ontvangen 

 

Condooms zijn de laatste steeds belangrijker geworden in het dagelijkse leven. De wereld kent steeds minder landsgrenzen, mede door de komst van vliegtuigen. Binnen een aantal uur is men al in Afrika, Amerika of waar dan ook ter wereld.

Zoals men weet, rukt het HIV virus in de landen beneden de evenaar nog steeds in hoog tempo op. Dit blijft geen ver van mijn bed show, mede door de globalisering en de grens vervaging.

Wil jij later kinderen? Doe het dan nu veilig en zorg ervoor dat jouw nageslacht niet hoeft te leven met fouten die jij hebt gemaakt.

Een condoom bestellen, betekend dus veel meer dan alleen wat bescherming! Het betekent leven en verantwoordelijk zijn voor jouw gezondheid, die van je nageslacht en hun toekomst!

Met vriendelijke groet,

Condoomsgratis.net

Hier vind je nog meer informatie over gratis condooms en het gebruik ervan:

Gratis condooms en sex feitjes

Condooms anoniem bestellen

Condooms bestellen, expertpagina

Gratis condooms bestellen

Condoom omdoen

 

One thought on “Gratis condooms bestellen

  1. hallo,

    wij moeten voor school een voorlichting geven. wij hebben gekozen voor veilig vrijen. we willen graag anticonceptie laten zien en eventueel uitdelen voor mensen die het nodig hebben.

Leave a Reply