Condoomfabriek en Condoom productie

Condoomfabriek en Condoom productie.

Fabricage van condooms gebeurd veelal in een fabriek. Daar maken ze van natuurlijk latex dagelijks honderd duizenden condooms. Een voorbeeld van een condoomfabriek is die van het condoommerk Billyboy. Hieronder tref je een filmpje waarbij je het fabricageproces kunt zien. In het fragment laat de fabrikant zien hoe condooms worden gemaakt, getest en uit eindelijk verpakt. Kortom de gehele fabriek productie van condooms!

 

 

 

Bestel hier jouw condooms en ontvang ze gratis bij jou thuis

 

 

 

 

Condoom materialen

Condooms worden dus vooral van latex gemaakt. Latex is een product gewonnen uit de latexplant. Dat gebeurd op de volgende manier: Er wordt een snede in de boom gemaakt waarop de boom begint met het lekken van de witte vloeistof latex. Deze wordt opgevangen in een reservoir en dagelijks geleegd door de teler. Na opvang wordt de latex verscheept naar fabrieken waar het materiaal wordt versterkt door chemische bewerking. Latex wordt voor vele toepassingen gebruikt in het dagelijkse leven; condooms, handschoenen, verf en bijvoorbeeld stuiterballen

Omdat latex zo’n veelzijdig materiaal is kan het erg goed worden bewerkt. Iedereen kent bijvoorbeeld wel de smaakcondooms; banaan, aardbei en tegenwoordig zelf in spek smaak, schrijft het ad: lees hier meer over spek condooms.  De condooms hebben niet alleen een bacon geur maar geven de penis ook het uiterlijk van een stuk vlees, wij van Condoomsgratis zeggen, pas maar op als de hond in de slaapkamer is tijdens het gebruik ervan ;)! Voor je het weet wordt jouw worst, zijn worst! Dit is geen grap en zou eigenlijk op de gebruiksaanwijzing moeten staan!

latex, condoomfabriek, latexboom

Filmfragment Condoomfabriek

 

Hieronder tref je een filmfragment over de productie van Billy Boy condooms in de condoomfabriek. Ik moet zeggen dat het een aanrader is voor jong en oud! Deze clip geeft duidelijk en eenvoudig weer hoe een condoom gefabriceerd wordt.

 

 

Leave a Reply